sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

 
THE PAIN OF THE PROCESS IS ONLY TEMPORARY BUT THE FEELING OF ACHIEVEMENT LASTS FOREVER, or doesn't it ? -

MY MOTIVATION ?
 

>Liikunta saattaa olla lapsuudesta jo jäänyt niin juuriin, että se on ikäänkuin itsestään selvyys. Useat meistä kumminkin aloittavat liikunnan jonkin tavoitteen kautta. Halutaan saavuttaa parempi kunto, terveys, pyöreämmät pakarat, saada vatsalihakset esiin, kohentaa mielialaa, luoda virikkeitä arkeen tai muuta vastaavaa.

Tavoitteen asettelua pidän erittäin tärkeänä osana, ehdottomasti. Se miten tavoitteen saavuttelua tulisi ajatella onkin sitten toinen asia. Onnellisuuttahan emme saa itsessään tavoitteen saavuttamisesta kuin vain hetkellisesti.

- Mietitäänpä kyseistä esimerkkiä hieman tarkemmin. Haluat luoda upean uran, jotta voit tienata paljon rahaa, jolla haluat ostaa asioita. Saatuasi sen uuden Iphone5, olet iloinen, mutta mitäs kun  vuoden päästä tulee uusi upeampi malli Iphone6, haluatkin sen. Hetkellisesti olet siis tyytyväinen saavuttamaasi, mutta ihmisluonne haluaa usein vielä enemmän. Harvoin ollaan tyytyväisiä siihen, mitä meillä juuri sillä hetkellä on. Nyt kun siis puhutaan hyvinvointivaltiosta, missä meillä perusasiat ovat kunnossa.

> .. Eikä tämä välttämättä ole huono asia, päinvastoin käyttäessämme sen energian oikein se on enemmän kuin positiivista. Jos olisimme aina täysin tyytyväisiä hetkeen, miten yhteiskunnassammekaan mikään kehittyisi? Kun oppisimmekin kääntämään otsikon mallin nautintoon niin sanotusti prosessista, vaikka se välillä voi ollakin ”kivuliasta” niin tiemme on jo huomattavasti valoisampi kun käännämme ajatuksen itse tekemiseen, emme ainoastaan saamiseen. Näin usein myös helpommin saavutamme haluamamme asiat, koska luovuttamisen todennäköisyys on huomattavasti pienempi.








Ja sitten päästään itse siihen, miten tämä liittyy mitenkään omaan motivaatiooni. Liikunta on kuulunut isoksi osaksi elämääni jo lapsuuden satubaleteista lähtien ja osaksi on myös siis itsestään selvyys. Se, miten niin sanotusti himo ei ole päässyt lopahtamaan on sitten asia erikseen. Nautinto liikuntaan sekä itsensä kehittämiseen myös muilla aloilla löytyy minulla nautinnosta tekemiseen, intohimon tuntemisesta ja niin sanotusti Voitto- Oppi – mallista, perinteisen Voitto – Häviö – mallin sijaan. Jokainen häviökin on käännettävissä voitoksi, se on vain itsestäsi kiinni.

Asiassa kuin asiassa, ihmisen tulee erikoistua täällä omien vahvuuksiensa mukaan, mutta käydä avoimesti vaihdantaa muiden kanssa kehittyäkseen.
Yksinkertaisesti ei ole olemassa yhtä oikeaa mallia, asennetta, näkökulmaa, mielipidettä tai elämäntapaa. Jokaisen on löydettävä se, mikä heille itselleen tuntuu oikealta.

Näitä asioita ei materialla voida mitata.
”If material things are what you're talking about when you say ”I'm blessed ”. You have no idea what a blessing is. ”

Tärkeimpänä;

- Älä koskaan anna vieraiden ihmisten luokitella sinua, kokeile, epäonnistu, kokeile uudestaan, uskalla epäonnistua vielä toisen kerran, mutta älä tee samoja virheitä. Opi ja etsi parempi malli toimia, ja vielä tärkeämpää ÄLÄ KOSKAAN takerru epäonnistumiseen, jokaista alamäkeä seuraa aina ylämäki; vai oletko kulkenut tiellä, joka jatkuisi tasaisena ikuisuuteen? > Jep, sellaista ei ole, niin ei myöskään elämässä, unelmissa tai tavoitteissasi. Ne ovat kaikki saavutettavissa, kunhan olet vain valmis työskentelemään niiden eteen. -
 







 


- BE THE STRONGEST VERSION OF YOURSELF -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti