tiistai 6. tammikuuta 2015



"Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths. When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength.”


2014:

- Vauhtirikas & paljon uusia käänteitä
-Mahtavia muistoja rakkaiden ystävien kanssa
- Huippu oppeja
- Sopivasti haasteita
- Selkeytti tulevaisuuden suunitelmia & unelmia
- Otti, antoi, täytti, näytti, toi ja vei; loppupeleissä jäi ainoastaan pelkkää ja positiivista täytettä elämään.

 

Selkeimpänä sekä isoimpana muutoksena vihdoin sain mielenrauhan sille, "mitä teen tulevaisuudessa". Ihmismieli on jännä, se elää aina askeleen edellä, mitä seuraavaksi, mitä sitten kun - asenteella. Tämän kohdallani sain "päätökseen" monien summien kautta; joista merkittävin herätys tuli itseasiassa omalta äidiltäni:

- "Oletko koskaan miettinyt, jos nyt vain tekisit sitä mikä tällä hetkellä tuntuu hyvältä, koulutat ja kehität itseäsi siinä?"

Viime vuosi oli selkeä, koska tavoitteena oli valmistua Personaltraineriksi ja työllistyä siinä. Tavoitteen täytyttyä alkoi mieli rullaamaan, mitä nyt ? Mitä seuraavaksi? Kehittymisen ja kehittämisen halu on kova, herätys kumminkin siihen ettei sen tarvitse välttämättä olla jotain "uudella tavalla" niin räjäyttävää/erilaista (mitä koskaan mieleni oli sillä hakenutkaan) oli tärkeä.

Urheilijana opin paljon, eri lähteistä, niin voima kuin kestävyyspuolelta. Huipputyypeiltä huippuoppeja, joitten summasta tunnen ensimmäistä kertaa koskaan niin sanotusti löytäneeni täysin sen mikä ja mitä itse olen urheilijana, sekä millainen on persoonani personaltrainerina.  

... Tämän jälkeen ei varmaan ole vaikea veikata mitä haluan vuodelta

2015:

- Kehittää itseäni ammatissani
- Kehittyä urheilijana
- Viettää lisää lukuisia unohtumattomia hetkiä rakkaiden ystävien/ läheisten kanssa
- Oppia paljon, yhden ihanan entisen esimieheni sanojen mukaan; -Vuodessa on keskimäärin noin 365 päivää, joka päivälle ottaessaan tavoitteen oppia JOTAIN uutta (oli se sitten pientä tai isoa), on vuoden jälkeen 365 opittua asiaa rikkaampi.
- Elää hetkessä, vähemmän huomisessa, täysillä päivässä kuin päivässä, antaa enemmän, ottaa vähemmän, arvostaen kaikkea sitä.


Mieti mikä motivoi sinua, siirrä tekosyyt sivuun, aseta realistinen tavoite vuodelle 2015, mutta heti perään aseta välitavotteita, haasta itsesi & tue läheisiäsi heidän tavoitteissaan, täyttäkää ne yhdessä. MUISTAEN; nauttien matkasta, jokaisesta hetkestä, ajattelematta sitten kun, seuraavalla viikolla tai myöhemmin keväällä; - koska koskaan et ole valmis, aina löytyy jotain missä kehittyä/ kehittää itseään.


- Go Harder than Last Year, Think Less Do More -




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti