keskiviikko 9. heinäkuuta 2014







                                 3 ASIAA, JOITA ET SAA TAKAISIN





..eilinen päivä..ammuttu nuoli..lausuttu sana.






Usein unohtuu eläminen tässä hetkessä, juuri nyt. Elämme helposti tulevassa, huomisessa päivässä, seuraavassa viikossa tai jäämme kaivamaan sitä mikä tapahtui eilen, edellisellä viikolla tai vuosia sitten.

Tämä pätee usein myös terveyttä ja siihen liittyviä valintoja tarkastellessamme. Usein lykätään aloitetta kohti parempia elämäntapoja tai jäädään menneeseen flunssaan, joka todellisuudessa sairastettiin viikkoja sitten.
Mitäpä jos heräisimme siihen, mitä voimme tehdä tässä ja nyt, unelmoinnin sijaan paremmasta tulevaisuudesta tai muistelmista kultaisista nuoruusajoista. Istuessamme työpaikan toimistotuolissa hartiat korviin asti jumiutuneina. Miten olisi, takapuoli hetkeksi ylös penkistä ja venyttelyä väliin?

Keho ja mieli toimivat kokonaisuutena, päämme sisäisellä mallilla on suurempi vaikutus tekemiseemme, mitä usein osaisi kuvitella. Rakenna siis sisäinen malli, joka todella motivoi sinua.

..valitettavasti pelkkä sisäinen malli ei aina riitä saamaan meitä puristamaan loppuun asti. Pidetään mielessä valintoja tehdessä, niin ruokavalion, treenien kuin myös levon suhteen pieni kilpailuhenki sekä haastaminen itseämme vastaan..Oma sisäinen malli pysyy muistissa, toimii motivaation lähteenä, mutta viedään se vielä pidemmälle, äärirajoja rikkoen ja saavuttaen kovempia tuloksia kuin koskaan aiemmin ! ;)
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti